Over mij

Muziek maken…

Het zit er al vroeg in bij Jeremy. Van jongs af aan speelt en componeert hij op de piano en synthesizer, tijdens de puberjaren volgen ‘de bekende’ schoolbandjes, en na de middelbare school is een studie ‘compositie en studioproductie’ aan het conservatorium het logische vervolg.

“Een mooiere studie kon ik me niet wensen!”

Vanaf 1998 begint het ‘echte’ werk. Jeremy combineert het schrijven en produceren van opdrachtmuziek met het spelen in de cover- en begeleidingsband Daylight. Hiermee begeleidde hij regelmatig nationale en internationale artiesten, zoals o.a. The Trammps, The Four Tops, Wolter Kroes, Lee Towers, Anita Meijer, Gerard Joling, & Grant & Forsyth. Tussendoor volgt hij nog een korte opleiding studioproductie bij de SAE in Amsterdam.

Dazzlin Sounds
In 2001 wordt Dazzlin Sounds opgericht: studio voor muziekproductie, compositie, songwriting en radio- en tv-commercials.

De Blenders
Als muzikant is Jeremy nog actief als bandleider en toetsenist bij De Blenders, de vaste band bij de events van Blend Creative Events. De Blenders zorgen voor de muzikale omlijsting: het muzikaal introduceren van alle sprekers, begeleiden van artiesten, het spelen van de soundtrack bij diverse verhalen, presentaties en films. De Blenders bouwen muzikale bruggen en ze ‘blenden’ alle show-onderdelen tot een inspirerende en indringende live show.

www.deblenders.nl
www.wijzijnblend.nl
www.jeremyebell.nl