Mix en Mastering

In de afgelopen jaren heb ik zelf veel muziek gemaakt en gemixt, maar word ik ook regelmatig gevraagd om producties van anderen af te mixen. Ik kan ook een ‘snelle’ demo-mix of master maken die je liedje/productie toch meer een ‘af’ gevoel geeft.Handig wanneer je te weinig budget voor een volledige productie hebt, maar je demo toch alvast wilt presenteren aan een label bijvoorbeeld of wilt vertonen in persoonlijke kring.

Daarnaast mix ik ook veel audio van ( corporate ) films en animaties. Voiceovers, interviewgeluid, setnoise, wel of niet in combinatie met muziek. Mastering doe ik zelf wanneer gewenst. Maar: wanneer ik veel tijd heb gestoken in het arrangeren, produceren en mixen is vind ik het fijner dat ik de mastering aan een andere partij kan overlaten, die onbevooroordeeld en met frisse oren naar de productie kan luisteren. Dit bepalen we altijd in overleg, want hierbij speelt budget natuurlijk ook een rol.

Voorbeeld: https://www.youtube.com/playlist?list=PL11Sn-4vuQDiNHqnxAmdYvy5EaKntM7b4